Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Lakk, parkettlakk, faápolás

 - Egykomponensű parkettlakk

LAZURÁN PARKETTLAKK FÉNYES
nagyítás

LAZURÁN PARKETTLAKK FÉNYES

Nettó: 3.141 Ft
Bruttó: 3.989 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete8 db
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzlete10 db
Véső utcai üzlete7 db
Pesti úti üzlete4 db
Határ úti üzlete6 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Lazurán magasfényű parkettlakk - Kopásálló

A Lazurán magasfényű parkettlakk alkalmazási területe: Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta- és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához. (fenyő ls keményfa fajták) alkalmazható. A bevonat a háztartásban előforduló vegyszereknek ellenáll. Felületkezelt szaklagparkettára nem javasolt a termék használata.
Kiadósság: 9 nm, 1 rétegben
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
Csiszolhatóság 23 C-on: 8 óra. Az első réteg után finoman átcsiszolni.
Száradási idő 23 C-on: 24 óra
Átvonhatóság 23 C-on: 8 óra
Használatba vehetőség 23 C-on: min. 48 óra
Hígíthatóság: Univerzális parkettlakk hígító

Felület előkészítés: A bevonandó felület viazsmentes, gyalult, vagy csiszolt, száraz és pormentes legyen. Ezek után lazurán parkettlakk alapozó használata javasolt. A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni. Sötétedés és színváltozás azt jelenti, hogy a csiszolás, illetve az alapozás nem volt megfelelő mértékű.
Felhordás: A termék alapos felkeverés után felhordásra kész ecsettel, hengerrel, csiszolás és portalanítás után 10-25 C hőmérsékletű felületre. Megfelelő berendezéssel szórható.
Szerszámok tisztítása: Szintetikus hígítóval, lakkbenzinnel vagy univerzális parkettlakk hígítóval. A megszáradt lakk már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.
Felhasználhatósági idő: 1 év (5-25 C hőmérsékleten tárolva)
Összetétel: műgyanta, szárító anyagok, oldószer
Veszélyesanyag-tartalom: nafta (ásványolaj), hidrogénnel kéntelenített nehéz; Benzin (olajtermék), hidrogénezett nehéz; xilol, etil-metil-ketoxim
Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.
EU határérték erre a termékre (A/i): 500 gr/l (2010). Ez a termék legfeljebb 500 gr/l VOC-t tartalmaz. A termék megfelel a 2010-től életbe lépő illékony szerves oldószer tartalmat (VOC) szabályozó környezetvédelmi rendeletnek (Európai Parlament és a Tanács 2004/42/EK)

Biztonsági előírások:
"B" tűzveszélyességi osztályba tartozik. R10 Kismértékben tűzveszélyes. R51/53 Mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak. S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S29/56 Csatornába engedni nem szabad, az anyagot és edényzetét a veszélyes- vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni. S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható. S61 kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Speciális adatokat kell kérni/Biztonsági adatlap
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés