Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Favédőszer és lazúr

 - Favédő- és alapozó, tűzvédő festék

LAZURÁN UNIVERZÁLIS FAANYAGVÉDŐSZER
nagyítás

LAZURÁN UNIVERZÁLIS FAANYAGVÉDŐSZER

Nettó: 2.818 Ft
Bruttó: 3.579 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete4 db
Vörösvári úti üzlete7 db
Hengermalom utcai üzlete13 db
Véső utcai üzlete3 db
Pesti úti üzlete10 db
Határ úti üzlete12 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszer
Gombásodás, rovarok elleni védelem
Alkalmazási terület: A fenyő és lombos faanyagoknak kékpenész, farontó gombák és rovarok ellen védelmet nyújtó beeresztője. Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) kékpenésszel, farontó gombákkal (könnyező házigomba, fenyő lemezestapló, pincegomba, házi kéreggomba, elszíneződést okozó gombák stb.) és rovarokkal szembeni megelőző védelmére szolgál. A faanyag rostjai közé mélyen beszívódik, azokon erősen megtapad. A szer külső és belső térben egyaránt használható. A fa felületén nem képez filmréteget, a fa erezete látható marad. A fafelület megmaradt szívóképességét FÉLOLAJJAL vagy LENOLAJKENCÉVEL kell pórustömíteni.
A termék már lakkozott, festett fafelületen közvetlenül nem alkalmazható, csak azok teljes eltávolítása után.
Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezetének, valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez.
Választék: Világos színű, híg folyadék, 0,75 , 2,5, 5 és 20 literes fémdobozban kapható.
Felhasználási mód: A már festett felületről a bevonatot csiszolással vagy festéklemaróval tökéletesen el kell távolítani. A légszáraz, nyers fafelületet a portól, szennyeződésektől meg kell tisztítani. A tiszta felületre ecseteléssel vagy mártással egyaránt felhordható a Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszer.
A fa szívóképességétől függően egyszer vagy kétszer kell a felületet impregnálni, teljes telítés Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel érhető el. Az anyag átmeneti védelmet is biztosít. Tartós védelem céljából azonban műgyanta alapú lakkal, lazúrral, vagy alapozó- és zománcfestékkel át kell vonni. Erre a célra javasoljuk a Trinát festékcsalád termékeit, vagy Trikolort, Lazurán Extra Tartós vastaglazúrt/ Lazurán Aqua vastaglazúrt, Lazurán selyemfényű vastaglazúrt,Lazurán selyemfényű vékonylazúrt / Lignodekor Vékony Lazúrt , Lignolakk parkettlakkot vagy Aqualakk vízzel hígítható parkettlakkot.
Higíthatóság: hígítás nem javasolt
Kiadósság: 200 ml/m2 (2 rétegben kell alkalmazni a hatásos védelem eléréséhez) 8 m2, egy rétegben (0,75 literes kiszerelés) 25 m2, egy rétegben (2,5 literes kiszerelés) 0 m2, egy rétegben (5 literes kiszerelés) 200 m2, egy rétegben (20 literes kiszerelés)
Felhasználási idő: 5 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 24 óra
Sűrűség: 0,8 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: 16-19% (120°C/2 óra)
Felépítés: oldószer, műgyanta, biocidok
Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: White Spirit (lakkbenzin) 150/200 75-85 % Tebukonazol 0-1% Tolilfluanid 0-0,5% Permetrin 0,025-0,1% Etil-metil-ketoxim 0,1% Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.
Hatósági engedélyek: ÉME eng. sz.: A-193/2006
Biztonsági előírások: Veszélyjel: Xn ártalmas, N környezeti veszély R10 Kismértékben tűzveszélyes R50/53 Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. R65 Lenyelve ártalmas, aspiráció esetén tüdőkárosodást okozhat. R66 Ismételt expozíció a bőr kiszáradását ill. megrepedezését okozhatja. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S23 A keletkező gőzt/permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S29 Csatornába engedni nem szabad. S36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem/arcvédőt kell viselni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható. S62 Lenyelés esetén hánytatni tilos: azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényzetet vagy a címkét.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés