Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Purhab, szilikon-, akril tömítő

 - PUR - Poliuretán-hab

MESTER KÚTGYŰRŰHAB VÍZZÁRÓ 750 ml
nagyítás

MESTER KÚTGYŰRŰHAB VÍZZÁRÓ 750 ml

Nettó: 2.251 Ft
Bruttó: 2.859 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete12 db
Vörösvári úti üzlete26 db
Hengermalom utcai üzlete12 db
Véső utcai üzlete8 db
Pesti úti üzlete9 db
Határ úti üzlete7 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
A Mester kútgyűrűhab olyan speciális poliuretán-hab, mely ellenáll a benzinnek, olajnak, víznek valamint minden - a talajban megtalálható - baktérimnak illetve savaknak.

Alkalmazása: Az alapfelületnek a következő kritériumoknak kell megfelelnie: legyen tiszta, por-, zsír- és olajmentes, a laza részeket is el kell távolítani. Felhasználás előtt a flakont jól fel kell rázni, az adagolót a szelepre felcsavarozni. A hab felhordása előtt előnedvesítés szükséges, a száraz hézagokat is be kell nedvesíteni ecsettel vagy kefével. Használata: szeleppel lefelé tartva a flakont változó nyomással engedjük ki a megfelelő mennyiségű habot. A hab kiterjedése után még egyszer be kell permetezni vízzel annak érdekében, hogy a legjobb kikeményedést elérjük. Kikeményedés után késsel vágható, a friss hab még nem megmunkálható fizikai úton. A friss habot purhabtisztítóval, a megkeményedett habot jobbára csak fizikai úton vagy megszáradt-purhab eltávolítóval lehet eltüntetni. Ha megszakítjuk a munkát, és a hab beleszárad a szelepbe vagy adagolóba, úgy a habot egy facsavar segítségével el lehet távolítani. Az adaptert és a csövet a hab megkeményedése előtt purhabtisztítóval ki kell tisztítani. A megkezdett flakont ajánlatos minél hamarabb felhasználni.
A flakont +50°C-nál nagyobb melegnek nem szabad kitenni, feldolgozáskor a flakon hőmérséklete +10 - +30°C közé kell, hogy essen, a környezet hőmérséklete pedig legalább +3°C legyen.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés