Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Aeroszolos termékek

 - Jelző- és "világító" aeroszolos festék

PRISMA AEROSZOL VILÁGÍTÓ 400 ml
nagyítás

PRISMA AEROSZOL VILÁGÍTÓ 400 ml

Választható színek
Nettó: 1.755 Ft
Bruttó: 2.229 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
 
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
A Prisma color "világítóspray" sötétben erősen fluoreszkáló (kis fényhatásra is erős színnel rikító) akril alapú festékanyag, ha bármi fényt kap, 150 m távolságból is látható. Tiszta, a fénynek ellenálló fluoreszkáló festékanyagokból áll.

Alkalmazási terület, jellemzők: Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható, nem sárgul, és nem fakul. 10-15 perc elteltével érintőszáraz, a következő réteg felhordásával nem kell megvárni a megelőző réteg teljes megszáradását. Alapfelületnek a fa, fém, gipsz, üveg, kő, kerámia illetve a legtöbb műanyag - pl. PVC - felületek alkalmasak. Kiválóan használható kirakatok, díszletek, kiállítási standok festés általi kiemelésére.

Használata: Az alapfelület legyen por-, zsír-, olaj- és más szennyeződésektől mentes, valamint száraz. Az anyagot 1-2 percen át szükséges rázni a palackban felhasználás előtt. A palackot szórás közben függőlegesen, szórófejjel felfelé, a festendő felülettől mintegy 25-30cm-re kell tartani. A felhordást célszerű több vékony rétegben elvégezni, hogy elkerüljük a megfolyást. Az alapfelülettől függően kis mértékben változhat a bevonat színe. 15°C alatt ne használjuk, illetve minden esetben melegítsük a palackot 20-25°C-osra langyos vízben. A szelep öntisztító, így nem kell használat után külön kitisztítani.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés