Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Aeroszolos termékek

 - Hőálló, radiátor, szaniter, háztartási gép spray

PRISMA HŐÁLLÓ AEROSZOL 400 ml
nagyítás

PRISMA HŐÁLLÓ AEROSZOL 400 ml

Választható színek
Nettó: 1.874 Ft
Bruttó: 2.380 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
 
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Prisma hőálló aeroszolos festék

Külső és belső felületeknél is alkalmazható szilikongyanta illetve hőnek ellenálló festékalapanyagokból készült aeroszol. Kiváló fedőképességű, 600 °C-ig ellenáll a hőnek - repedezés és a festett felületről történő leválás nélkül. Ólmot nem tartalmaz; 10-15 perc alatt tapintásszáraz. Követő réteg akkor is fölhordható, ha a megelőző még nem tökéletesen száraz, nem kell azt eltávolítani. Alkalmazható csövek, fatüzelésű kályhák, fűtőtestek, grill, motorok, kipufogó csövek, stb. festésére.

Használati útmutató: A felületet alaposan meg kell tisztítani nedvességtől, zsírtól, portól és más szennyeződésektől. Felhasználás előtt rázza fel (kb. 1-2 percen át) a palackot! A felülettől a szórás közben 25-30 cm távolságot tartsunk, lehetőleg keresztirányban dolgozzunk. A felhordást több vékony rétegben célszerű végezni, hogy biztosan elkerülje a megfolyást. Hideg időben melegítsük föl a palackot langyos vízben kb. 20-25 °C-ra. 15 °C alatti hőmérsékleten ne alkalmazzuk. Festés előtt várjuk meg, hogy a felület kihűljön. Jobb eredményt érünk el, ha száraz időben festjük a felületet, és legalább 24 óra száradási időt biztosítunk. Ennek leteltével a felület újra kitehető hőhatásnak. Ahhoz, hogy a festés tökéletes és időtálló maradjon, a festett felületet kb. 350 °C-os előmelegítésnek kell kitenni. Így éri el a festék végleges szerkezetét és ily módon tudja ellenállni a magas hőmérsékleteknek, amire használni szándékoztuk. Nem javasoljuk alkalmazását olyan tárgyakon, melyeknél az előforduló hőmérséklet 150-160°C csupán. Hő hatására a festék színe kb. 450-500 °C-on megváltozhat, de anélkül, hogy a festékréteg ellenállása és tapadása csökkenne. Ne használjuk olyan felületen, amely közvetlenül lánggal érintkezik. Motortérben való használatkor ügyeljen arra, hogy a benzin megtámadhatja a festett felületet. A palack szelepe öntisztító, így rendeltetés szerinti használat után nem kell azt megtisztítani.
Figyelem!: Az alap minőségétől függően árnyalatnyi eltérés lehet a kupak jelölt szín illetve a lakkozott felület színe között.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés