Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Mélyalapozó, vakolatalapozó, felületkezelés

 - Kellősítő aljzatra, betonra

SOPRO GD 749 ALAPOZÓ
nagyítás

SOPRO GD 749 ALAPOZÓ

Nettó: 1.803 Ft
Bruttó: 2.290 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete3 db
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzlete9 db
Véső utcai üzlete1 db
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete4 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!

Kapcsolódó letölthető dokumentumok:

pdf SopGd749.pdf
 
Leírás:
 
Sopro Grundierung (GD 749) Alapozó

Vízes akril-kopolimer alapozó nagy és változó nedvszívó képességű aljazat elôkezelésére, tapadóképesség javítására sima és nedvszívó aljazaton felületi kiegyenlítés és csemperagasztás alá.
- Jól behatol a felület repedéseibe
- Vízzel hígítható
- Padlófűtésre alkalmas
- Oldószermentes
- Beltérre és kültérre
- Medence burkolati rendszer ÉMI A-313/2004

Felhasználási terület: A Sopro Grundierung alapozó csökkenti a nedvszívóképességet és az eltérô nedvszívó képességi helyeket kiegyenlíti. A hámló felületet megköti és a kihulló részecskéket beköti a felületbe. A Sopro Grundierung alapozó javítja a tapadókötést, kitapasztó anyag után következô felület felhordása esetén a Sopro Grundierung alapozó megakadályozza a légzárványképzôdést, a vékony rétegű ágyazóhabarcs felhordásával pedig elejét veszi a túl gyors vízelvonásnak.
Alkalmas aljazatok: Szívóképes aljazat, mint például cementvakolat, meszes cementvakolat, gipszvakolat, vakolat- és falazat kötôanyag, falazat, beton, porózus beton, könnyűbeton, gipsz építôlap, gipszkarton és gipszszál lap, cementesztrich; anhidrit és anhidrit folyóesztrich, magnéziaesztrich.
Nyitott idô: Kb. 2-4 óra szívóképes aljazaton. Kb. 12-24 óra kismértékben szívóképes aljazaton.
Idôadatok: 23°C-os szobahômérsékletre és 50%-os relatív páratartalomra vonatkoznak.
Nagyobb hômérséklet rövidíti, alacsonyabb meghosszabbítja ezeket az idôadatokat.
Bedolgozási hômérséklet: +5°C-tól legfeljebb +30°C-ig dolgozható be.
Anyagszükséglet: Kb. 100-200 g/m2 az aljazat szívóképességétôl függôen.
Szerszámok: Bárányszôr henger, szivacshenger, felhodó ecset, kerti locsoló. A szerszámot közvetlenül használata után vízzel kell megtisztogatni.
Tárolás: Hűvös helyen, jól zártan mintegy 9 hónapig tárolható. Fagytól védendô!
Kiszerelés: 120 kg-os hordó, 25 kg-os kaniszter, 10 kg-os kaniszter, 5 kg-os kaniszter, 1 kg-os doboz.
Az aljazat elôkészítése: Az aljazatnak száraznak, teherbírónak, repedésmentesnek, alaktartónak, valamint felületi tapadáscsökkentô anyagtól (például por, olaj, viasz, elválasztószer, felületi kivirágzás, szinterréteg, lakk- és festékmaradvány) mentesnek kell lennie. A meglévô esztrichen található repedést Sopro Gießharz gyanta alkalmazásával kell erôzáróvá tenni. Kálciumszulfát alapú esztrich (anhidrit esztrich) esetén a nedvességtartalom nem lehet 0,5%-nál nagyobb (fűtött esztrichnél 0,3% alattinak kell lennie a következô ZDB adatlap szerint: „Kerámia fal- és padlóburkoló lap, hasított terméskô és beton műkô kálciumszulfát kötôanyagú esztrichen"). A nedvességtartalmat
CM nedvességmérô készülékkel kell megmérni. A felület csiszolt és portalanított legyen. Sopro SchnellEstrichBinder anyaggal készült esztrich már 24 óra eltelte után burkolható, ha nedvességtartalma 4,0% alatt marad. A cementesztrich 28 napos és száraz legyen, 2,0% alatti nedvességtartalommal (CM nedvességmérô készülékkel mérve). A fűtött esztrich a burkolása elôtt szabvány szerint felfűtendô és visszahűtendô (felfűtési jegyzôkönyv) vagy fűtésébôl adódóan alkalmasnak kell lennie burkolásra. A gipszvakolat száraz és egyrétegű legyen, nem lehet filcelt és simított. A vékony tapasztóanyag réteget el kell távolítani. A vonatkozó szabványokat, irányelveket és ajánlásokat, valamint az általánosan elismert műszaki szabályokat be kell tartani.
Bedolgozás: Az anyagot használat elôtt fel kell keverni illetôleg fel kell rázni, felhordását felhordóecsettel, felhordóhengerrel vagy szórással kell végezni. Csak annyi anyagot szabad felvinni a felületre, amennyi a ragaszthatósági idôtartamon belül hártyavagy bôrképzôdés nélkül bedolgozható. Teljes megszáradás után a munkát azonnal tovább folytathatjuk. Igen nagy szívóképességű aljazaton vagy többszöri felhordásnál a Sopro Grundierung alapozót 1:1 arányban vízzel hígíthatjuk. Gipsz vagy anhidrit kötésű aljazaton csak hígítatlanul szabad dolgozni vele.
Biztonságtechnikai elôírás: Az üres csomagolóedényt, amin és amiben rászáradt anyagmaradvány van, építési törmelékként ártalmatlanítható. A teljesen kiürített, és anyagmaradványt nem tartalmazó csomagolóedény újrahasznosítható. Jelölés:
A veszélyes anyagokra vonatkozó rendelet szerint jelölésre nem kötelezett termék.
Az építôanyag és a vegyszer kezelésére és a velük történô munkavégzésre az általánosan ismert
óvintézkedések foganatosítandók !

Az ebben a leírásban olvasható adatok termékleírások, amelyek a mi tapasztalatainkra és vizsgálatainkra támaszkodó általános utalások, és nem alkalmazhatóak konkrét, egyes esetekre. Az itt felsorolt adatok nem képezhetik semmiféle kárpótlási igény alapját. Szükség esetén kérjük, forduljon műszaki tanácsadóinkhoz! A változtatás jogát fenntartjuk!
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés