Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Mélyalapozó, vakolatalapozó, felületkezelés

 - Antigraffiti, homlokzat impregnálás, faltisztítás

SZILIKOFOB - HIDROFOBIZÁLÓ W 190 4 kg
nagyítás

SZILIKOFOB - HIDROFOBIZÁLÓ W 190 4 kg

Nettó: 9.944 Ft
Bruttó: 12.629 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzletenincs raktáron
Vörösvári úti üzlete3 db
Hengermalom utcai üzlete2 db
Véső utcai üzlete2 db
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete1 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!

Kapcsolódó letölthető dokumentumok:

pdf SzilikofobW190.pdf
 
Leírás:
 
Szilikofób W 190
Csapóeső közvetlen hatásának kitett homlokzatok víztaszító (hidrofobizáló) felületkezelésére alkalmas, jól lélegző, láthatatlan szer.

Általános tulajdonságok

Víztaszító hatású, átlátszó, kissé sárgás színű impregnáló folyadék, amely lényegében szilikon gyanta szerves oldószeres oldata.

Alkalmazási terület

Elsősorban csapadékvíz közvetlen hatásának kitett épülethomlokzatok, műkő-, beton, vakolatrétegek, belső falszerkezetek, továbbá mettlachi. klinkertégla, mészkő, mész vagy mészcement festék stb., burkolatok, víztaszító (hidrofobizáló) felületkezelésére alkalmas, A Szilikófób W-190 a felületre juttatva igen vékony, de összefüggő, 2-5 mikron vastagságú víztaszító bevonatot képez a hajszálcsövek belső falain, a hajszálrepedésekben és az építőanyag-szemcsék felületén, de ezáltal a felület eredeti megjelenését, valamint épületfizikai jellemzőit nem változtatja meg. Így pl. a vakolatréteg továbbra is megőrzi az eredeti lég- és vízpára áteresztő képességét, tehát a páradiffúziós folyamatot hátrányosan nem befolyásolja; optimalizált hatóanyagtartalma következtében az építőanyag pórusai és kapillárisai nem tömődnek el. A falba került víz az impregnálás ellenére is könnyen eltávozhat. Előnyösen csökkenti viszont az alap vízfelvételét, ami a nagy porozitású vakolatrétegek fagyállóságát növeli, ezáltal csökkenti a légköri tényezők hatására bekövetkező korróziós károsodást, egyben öntisztító jelleget is kölcsönöz, mert a csapadékvíz mintegy végig öblíti a felületet, így a hidrofób felületen a szennyeződés kevésbé tapad meg. Az igen vékony filmréteg időjárás-állósága rendkívül jó, és a napsugárzás roncsoló hatására gyakorlatilag nem érzékeny, Tartósságát legalább 5 évig megőrzi (kültéri igénybevétel mellett). A Szilikofób W-190 alkalmazható gyakorlatilag valamennyi nedvszívó ásványi anyag hidrofobizálására, így pl.: vakolat, beton, azbesztcement. gázbeton, természetes kő, téglafal stb., Impregnálásra a függőleges vagy legalábbis erősen dőlt felületek alkalmasak.

A hidrofobizált réteg víznyomásnak nem áll ellen, ezért vízszigetelések pótlására nem alkalmas.

Nem alkalmazható a Szilikofób W-190 műanyagokra, műanyag diszperziós festékekre, műgyanta kötőanyag ú festékekre, valamint rendszeres mechanikai (koptató) igénybevételnek kitett felületeken.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés