Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Vakolat, nemesvakolat, hőszigetelés

 - Vakolat - szilikonos

THERMOTEK KOLOR SZILIKON KAPART VAKOLAT 1.5mm 25kg
nagyítás

THERMOTEK KOLOR SZILIKON KAPART VAKOLAT 1.5mm 25kg

Nettó: 19.787 Ft
Bruttó: 25.129 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzletenincs raktáron
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzletenincs raktáron
Véső utcai üzletenincs raktáron
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete24 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Thermotek Kolor Szilikonos vékonyvakolat dörzsölt struktúra, 1,5 mm-es szemcseméret

Hidrofóbizált, vízlepergető, öntisztuló felület, alga és gombásodás ellen védett, rugalmas, mechanikailag fokozottan ellenálló felület.

Alkalmazási terület:
A homlokzati hőszigetelő rendszerek, vagy más vakolt felületek befejező díszítő vékonyvakolata. Víz, fény- és UV álló tulajdonsága miatt rendkívül tartós felületet biztosít, továbbá növeli a rendszer mechanikai szilárdságát. Kiemelt rugalmassága lévén különösen ajánlott új épületek, illetve meglévő homlokzati hőszigetelő rendszerek újraszínezésére a megfelelő felületképzés után.

Hígíthatóság: Próbafelhordást követően, maximum 2 % vízzel.
Anyagszükséglet (1,5 mm-es): 2 - 2,5 kg / m2
Száradási idő: 23 oC-on, max.: 24 óra

Tulajdonságok:
Víz- és fényálló tulajdonsága, valamit a hozzáadott, a bevonatot védő algásodásgátló illetve gombaölő adalék miatt rendkívül tartós felületet biztosít. Magas szilikongyanta kötőanyag tartalma növeli a vékonyvakolat élettartalmát. A vakolat hidrofobizáló tulajdonsága hosszú évekig védi a falfelületet, a homlokzatot.

A Trilak színkeverőgépein a kívánt színárnyalatban színezhető. A szín megválasztásánál (kiváltképp a homlokzati hőszigetelő alapfelület esetében) nem javasolt a sötétebb színek felhasználása mivel a napsugarak hatására, mind a felület, mind a homlokzati hőszigetelő rendszer felmelegszik, így nő a felületi feszültség, és ezáltal hajszálrepedések keletkezhetnek a bevonaton, ezért az erős napsütésnek kitett felületeken lehetőség szerint világosabb színárnyalatú vakolat alkalmazása célszerű. A felület magasnyomású vízzel tisztítható. A vakolat felületi megjelenése befolyásolhatja a szín megítélését, ezért célszerű próbabevonat alapján dönteni.

Felület előkészítés: Legyen az alapfelület sima, száraz, megfelelően szilárd, egyenletesen nedvszívó, nem zsugorodó, szennyeződéstől mentes. A THEMOTEK KOLOR SZILIKON vékonyvakolat felhordása előtt legalább 24 órával THERMOTEK KOLOR SZILIKON vékonyvakolat alapozó használata szükséges azonos vagy hasonló színben, mint a kiválasztott vékonyvakolat színe.

Felhasználás:
A THEMOTEK KOLOR SZILIKON vékonyvakolatot felhasználás előtt lassú fordulatú keverővel fel kell keverni. Kb. 5 perc pihentetés után rozsdamentes acélsimítóval lehet felhordani az vakolatot. A felhordott vakolat száradása előtt még nedves állapotban PVC-ből készült simítóval körkörös irányban kell eldörzsölni. Rusztikusabb struktúra elérése érdekében használjon polisztirol vagy parafa simítót a dörzsöléshez. Egyenletesen, folyamatosan dolgozzunk, ne adjunk hozzá semmilyen más anyagot illetve szerszámra ragadt finom anyagfelesleget ne dobjuk vissza a vödörbe, mert ez minőségromlást, foltosodást, illetve eltérő struktúrát eredményezhet! Az előírások betartásával igen esztétikus megjelenésű, szemcsés szerkezetű felületet nyerhetünk.

A THEMOTEK KOLOR SZILIKON vékonyvakolat +5 oC-tól +25 oC-ig terjedő környezeti hőmérséklet (levegő- és tárgyhőmérséklet) mellett hordható fel. Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet. Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felhasználni. Minden esetben javasolt a színhelyesség ellenőrzése.

Munkavégzés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt anyag már csak erős oldószerekkel (pl. parkettalakk hígító) távolítható el).

Felhasználhatósági idő: 2 év (5-25 oC hőmérsékleten tárolva) FAGYVESZÉLYES!

Összetétel: szilikongyanta kötőanyag, töltőanyagok, víz, pigment.
Veszélyesanyag-tartalom: -
Biztonsági előírások: -
Tűzvédelmi előírás: "D" tűzveszélyességi fokozatba tartozik.
Engedélyek: ÉME A-173/1997

Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés