Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Glett, gipsz, csemperagasztó, portemék

 - Hőszigetelő és egyéb ragasztóhabarcs

THERMOTEK RAGASZTÓ+SIMÍTÓTAPASZ 25 kg
nagyítás

THERMOTEK RAGASZTÓ+SIMÍTÓTAPASZ 25 kg

Nettó: 1.850 Ft
Bruttó: 2.350 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzletenincs raktáron
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzletenincs raktáron
Véső utcai üzletenincs raktáron
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzlete1 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
THERMOTEK ragasztó és simítótapasz:
Épületek hőszigeteléséhez
Alkalmazási terület: A többrétegű hőszigetelő rendszerben a polisztirolhab dűbeles felragasztására és az üvegszövet felerősítésére, ill. beágyazására szolgál.
Választék: 25 kg-os papírzsákban.
Felhasználási mód: A ragasztóhabarcs előállítása során mindig a porkeveréket adjuk állandó keverés közben a vízhez, majd 10 perc pihentetés után újra keverjük át az anyagot. Egyszerre annyi habarcsot keverjünk be, amennyi kb. 2 órán belül felhasználásra kerül. A kb. 2 órás feldolgozhatósági idő elteltével egyre sűrűbbé váló ragasztót sem hígítani, sem felhasználni nem szabad.
Ragasztási hőmérséklet: min.+50°C. A hőszigetelés során először a polisztirolhab-lemezt kell felragasztani. A ragasztót kb. hat ponton és az élek mentén kell alkalmazni, ügyelve arra, hogy a lemezek felragasztását a homlokzat alsó részén kell megkezdeni. A lemezeket szorosan egymáshoz illesztve kell elhelyezni, úgy hogy a hézagokba ragasztókeverék ne kerüljön. Az esetleges hézagokat levágott polisztirolcsíkokkal kell kitölteni. A lapok biztonságos rögzítéséhez dűbeleket kell alkalmazni. A nyílászárókhoz való oldalsó lemezcsatlakozásokat, még a felragasztás előtt, méretre vágva, gondosan kell illeszteni. A táblák párhuzamosságát a munka közben folyamatosan és gondosan ellenőrizni kell, egy erre alkalmas léc segítségével.
A mechanikailag veszélyeztetett élek derékszögű acélprofilok alkalmazásával erősíthetők meg. Ezeket még a következő munkafázis megkezdése előtt kell elhelyezni. A polisztirolhab-lemezek érintkező részein a kisebb egyenetlenségeket fasimítóra ragasztott csiszolóvászonnal kell síkba csiszolni, és a felületet portalanítani kell.
A hőszigetelő rendszer második munkafázisa a felragasztott polisztirolhab-lemezen az üvegszövet felerősítése és beágyazása. Ezáltal a hőszigetelő rendszer mechanikai szilárdsága, ütés- és nyomásállósága nagymértékben megnő, sima, egyenletes felület nyerhető. A polisztirolhab-lemezeket az üvegszövet szélességében kell a ragasztóval bevonni, majd a nedves rétegbe rozsdamentes acélsimítóval kell beágyazni az előre leszabott üvegszövetet, a csatlakozásoknál kb. 10 cm szélességben átlapolva. Veszélyeztetett éleken (pl. nyilászáró szerkezetek körül) két rétegben célszerű az üvegszövetet felragasztani. Az üvegszövet beágyazása után egy-két nap átkeményedési időt kell biztosítani. Az alkalmazott üvegszálháló speciálisan felületkezelt, jó szakítószilárdságú, a szálak egymáshoz viszonyítva nehezen mozdíthatók el a helyükből. A felhordáshoz ProGold rozsdamentes acélsimító (00949517) használata ajánlott. A végső felület kialakítására ezután javasoljuk a Thermotek vakolatalapozót.
Higíthatóság: keverő víz igény: 2,2-2,3 dl/kg
Kiadósság: 5-7 kg/m2
Felhasználási idő: eredeti csomagolásban, száraz- és hűvös helyen a gyártástól számított 1 év
Száradási idő: 2 óra
Felépítés: cement, töltőanyagok, diszperziós kötőanyag
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Cement 28%
Hatósági engedélyek: ÉME sz.: A-173/97
Biztonsági előírások: Veszélyjel: Xi irritatív R36 Szemizgató hatású. R38 Bőrizgató hatású. R43 Bőrrel érintkezve túlérzékenységet okozhat. (szenzibilizáló hatású lehet) S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és szembejutást. S 37/39 Megfelelő védőkesztyűt arc-/szemvédőt kell viselni.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés