Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Zománc és fedőfestékek

 - Zománc fémre-fára

TRIKOLOR AQUA AKRIL ÁTVONÓFESTÉK
nagyítás

TRIKOLOR AQUA AKRIL ÁTVONÓFESTÉK

Választható színek
Nettó: 2.992 Ft
Bruttó: 3.800 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
 
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Trikolor AQUA MATT akrilfesték
Általánosan használható Gyorsan szárad Nem csepeg
Általánosan használható, nem csepegő festék.
Alkalmazási terület: Univerzálisan alkalmazható bel-, és kültéri faszerkezetek (erkélyrácsok, kerítések, kerti bútorok stb.,) és bel- és kültéri alapozott fémszerkezetek, valamint falfelületek átvonó festésére. Bevonata időjárásálló, matt fényű, igen rugalmas, esztétikus.
Választék: Fehér, okker, vörös, világosbarna, sötétbarna, világoszöld, sötétzöld, szürke, fekete színekben, 1 és 5 literes, kiszerelésben kapható.
Felhasználási mód: Az új, légszáraz fából, forgácslapból ill. farostlemezből készült, faszerkezeteket csiszolás és portalanítás után Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel, kültéri vagy nedvességnek kitett felületeknél Lazurán Univerzális Faanyagvédőszerrel/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszerrel/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell beereszteni, majd fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítővel/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell pórustömíteni.
Esetleges nagyobb mélyedéseket Diszperziós mélyedéstapasszal kell kiegyenlíteni. Közbenső rétegként a Trinát univerzális alapozó használata célszerű.
Falfelületek impregnálására Cehalin mélyalapozó vagy Falfix diszperziós mélyalapozó illetve Diszperzit beltéri alapozó/Glettfix beeresztő alkalmazása célszerű.
Vas- és acélfelületeket oxidmentesítés és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell bevonni két rétegben, amelyet követhet a Trinát univerzális alapozó.
Az így előkészített felületekre kell alapos felkeverés után a Trikolor Aqua festéket felhordani 2-3 rétegben. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani.
Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohigító) távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Higíthatóság: szükség esetén max. 5% vízzel
Kiadósság: 8-10 m2/liter rétegenként
Felhasználási idő: 3 év (5-25 °C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 4 óra
Sűrűség: 1,02-1,19 g/cm3 színtől függően
Nem illóanyag tartalom: 12-30 % (120°C/2 óra) színtől függően
Felépítés: víz, pigment, diszperziós kötőanyag, töltőanyagok
Tűzvédelmi előírások: IV. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. MÉRSÉKELTEN TŰZVESZÉLYES!
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 2005/2-00719
Biztonsági előírások: S2 Gyermekek kezébe nem kerülhet. S23 A keletkező permetet nem szabad belélegezni. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés