Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Alapozófesték, tapasz és gitt

 - Tapasz és gitt, fára-fémre

TRINÁT MESTERTAPASZ TUBUSOS
nagyítás

TRINÁT MESTERTAPASZ TUBUSOS

Nettó: 755 Ft
Bruttó: 959 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete8 db
Vörösvári úti üzlete20 db
Hengermalom utcai üzlete70 db
Véső utcai üzlete23 db
Pesti úti üzlete11 db
Határ úti üzlete23 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
TRINÁT MESTERTAPASZ
Könnyen felhordható és csiszolható Gyorsan szárad Fa telibe tapaszolására
Fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére használható, igen gyorsan száradó, könnyen felhordható és csiszolható tapasz.
Alkalmazási terület: Kül- és beltéren egyaránt alkalmas fa- és fémfelületek felületi egyenetlenségeinek kitöltésére.Könnyen, simán hordható fel. Igen gyorsan szárad. A megszáradt késtapasz tömör, vízálló, kemény, megfelelő rugalmasságú, könnyen csiszolható.
Választék: 125 ml-es és 350 g-os tubusban 350 g-os dobozban, ill. 0,5, 1 és 2,5 l-es fémdobozban kapható.
Felhasználási mód: A fafelületeket tapaszolás előtt célszerű enyhén, szárazon megcsiszolni. Kültéri vagy nedvességnek kitett helyeken Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer/Lignolit Komplex Faanyagvédőszerrel kell átitatni, a fafelület megmaradt szívóképességét Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel lehet pórustömíteni. Beltéri helyeken elegendő a Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel történő beeresztés. A felület teljes száradása után hordható fel a Trinát metertapasz kenőkéssel, kb. 0,2 mm-es rétegvastagságban.
A levegőn (23 °C-on) gyorsan száradó tapasz 2 óra elteltével már könnyen csiszolható. Ezután az alapozó festés következik Trinát univerzális alapozóval, Trinát Rapid alapozóval vagy Trinát Mesteralapozóval. A megcsiszolt és portalanított felület Trinát zománcokkal vagy Trikolor festékkel közvetlenül csiszolás után, Nitrozománccal 6 óra elteltével vonható át.
Fémfelületet rozsdamentesítés, csiszolás, portalanítás és zsírtalanítás után Trinát korróziógátló alapozóval kell alapozni. Ezután lehet a felületi egyenetlenségeket Trinát Metertapasszal kiegyenlíteni. A tapaszolt felületet Trinát univerzális alapozóval, Trinát Rapid Alapozóval, vagy Trinát Mesteralapozóval kell alapozni. A megcsiszolt és portalanított felület Trinát magasfényű zománcfestékkel, Trinát selyemfényű zománcfestékkel vagy Trikolor festékkel közvetlenül csiszolás után, Nitrozománccal 6 óra elteltével vonható át.
Kiadósság: 5 m2/l (0,2 mm rétegvastagságban)
Felhasználási idő: 2 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 2 óra (0,2 mm rétegvastagságban)
Csiszolhatóság: 2 óra (0,2 mm rétegvastagságban)
Sűrűség: 1,75 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: min. 78% (120°C/2 óra)
Felépítés: oldószer, műgyanta, töltőanyag
Tűzvédelmi előírások: II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: White Spirit (lakkbenzin) 150/200 10-20% Etil-metil-ketoxim: < 0,5% Szenzibilizáló anyagot (etil-metil-ketoxim) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciót válthat ki.
Hatósági engedélyek: KERMI sz.: 51-1708/94,
Biztonsági előírások: R10 Kismértékben tűzveszélyes. R67 Gőzei álmosságot vagy szédülést okozhatnak S1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó. S24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. S46 Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, a címkét az orvosnak meg kell mutatni. S51 Csak jól szellőztetett helyen használható.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés