Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Ragasztóanyagok

 - Kétkomponensű ragasztó

UVERAPID 5 PERCES 2 x 25 gr
nagyítás

UVERAPID 5 PERCES 2 x 25 gr

Nettó: 1.338 Ft
Bruttó: 1.699 Ft
Kiszerelés: (KG
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzlete5 db
Vörösvári úti üzlete4 db
Hengermalom utcai üzlete54 db
Véső utcai üzlete55 db
Pesti úti üzlete3 db
Határ úti üzlete11 db
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
UVERAPID 5 perces:
Az Uverapid 5 ragasztó sokoldalúan felhasználható olyan esetekben, ahol nagy ragasztó erő elérése és annak tartós fennmaradása szükséges.
Alkalmazható:
Fémek: vas, acél, ötvözött acélok
Műanyagok: hőre keményedő műanyagok, fröccsöntött polisztirol, poliuretán és polisztirol habanyagok (pl. Hungarocell)
Természetes anyagok: fa, kő, márvány, len és kender textíliák, állati szőrök, bőr
Egyéb anyagok: üveg, kerámia, beton és csempe
önmagukhoz és egymáshoz történő ragasztására.

A ragasztó alkalmas repedezett járófelület javítására, levált csempék visszaragasztására. Ilyenkor az A komponenshez teljesen száraz finom homokot (vagy cementet) keverünk, majd hozzátesszük a B komponenst, az eredeti A komponenssel megegyező mennyiségben.

Felhasználható üvegszövet, üvegpaplan erősítéssel fém, fa, üvegváz, műanyagszerkezetek hiányainak pótlására. Ilyen esetekben is először az A komponenshez adagoljuk a töltőanyagot, ügyelve arra, hogy a hozzáadott anyag teljesen száraz, vízmentes legyen.

Használati útmutatás
Felületelőkészítés:
A ragasztandó anyagot a portól, zsíros, olajos szennyeződéstől, rozsdától oxidrétegtől megtisztítjuk, felületét dörzspapírral érdesítjük.
Felhasználási javaslat:
A tubusokból azonos mennyiségeket kinyomva, a ragasztó két komponensét a mellékelt kanállal alaposan összekeverjük. A keverék felhasználhatósági idejét az összekevert mennyiség és felhasználási hőmérséklet befolyásolja. Kb. 1 cm hosszúságú A és B komponens keverékének felhasználási ideje 25 oC -on 5 perc. Ugyanezen mennyiségeket 0-5 oC-on használva kb. háromszorosra nő a feldolgozhatósági idő.
Ragasztás:
Az összekevert ragasztót az előkészített felületre keverőlapáttal vékony rétegben egyenletesen felhordjuk, mindkét ragasztandó felületre. A bevont felületeket összeillesztjük, erősen összenyomjuk, hogy levegőréteg ne maradjon közöttük. Összeillesztés után a kitüremkedett ragasztót ronggyal letöröljük. Vízszintes felületű ragasztásnál célszerű egyenletesen terhelni, függőleges felület ragasztásánál ajánlott rögzíteni (bandázs) a ragasztott részt.
Kikeményedés, használatba vétel:
Az összekevert két komponenst 3-5 percen belül kell felhasználni. Szobahőmérsékleten a ragasztóval bekent felületről a rögzítés kb. 10-20 perc múlva levehető. A teljes átkeményedéshez azonban 12 óra szükséges. Ez idő alatt éri el végleges szilárdságát a ragasztó. Ezen idők a hőfok emelésével csökkenthetők.
Higiénia, tisztítás:
Kerülni kell, hogy a ragasztóanyag a szemmel vagy bőrrel érintkezésbe kerüljön. A ragasztóval szennyezett bőrfelületet oldószeres (toluol, aromás higító, aceton) ronggyal majd szappannal és meleg vízzel kell lemosni. A keverőlapátról a ragasztót acetonos ronggyal lehet letörölni. A kikeményedett ragasztómaradék a kanálról hajlítgatással távolítható el.
Tárolás, garanciális idő: Hibátlan göngyölegben 1 év.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés