Köházy Festékáruházak  
Kőházy Festékáruházak Vissza a nyitóoldalra
CégismertetőGyártástechnológiaKereskedelemSzolgáltatásainkElérhetőségeinkKarrier
keresés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
regisztráció
Egyedi szín összeállítása
Kedvenc színeim
Kivitelezési tanácsadás
Akciók
Színkártyák
 
Kosár tartalmaKosár tartalma
0 db
termék
00,0 Ft
értékbenmegrendelem

Fal- és homlokzatfesték, színkeverés

 - Homlokzat-, pala-, lábazatfesték

VLIESIN HOMLOKZATBEVONAT 18 L FEHÉR
nagyítás

VLIESIN HOMLOKZATBEVONAT 18 L FEHÉR

Nettó: 26.188 Ft
Bruttó: 33.259 Ft
Kiszerelés: (L
 
db    
Raktárinformáció
Budakeszi úti üzletenincs raktáron
Vörösvári úti üzletenincs raktáron
Hengermalom utcai üzletenincs raktáron
Véső utcai üzletenincs raktáron
Pesti úti üzletenincs raktáron
Határ úti üzletenincs raktáron
vissza a webáruházba
A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől!
Vliesin homlokzati bevonat

Bármilyen alapvakolat, hőszigetelő rendszer és beton felületek fedőrétegeként alkalmazható, műgyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatbevonó anyag. Rendkívül erős, tartós és rugalmas bevonatot képez, mely áthidalja kisebb repedéseket is. A csapóesőt lepergeti, de száraz időben pórusai megnyílnak, jó páraáteresztő és már egy rétegben tökéletes fedést biztosít. Toscana színkártya alapján színezhető.

Anyagszükséglet: 0,8-0,9 kg / m2

Habarcs konzisztenciájú, szervetlen töltőanyagokat és pigmenteket is tartalmazó, gyárilag és a Toscana színkártya szerint színezett vizes diszperziós homlokzatképző anyag. Megfelelő mennyiség rendelése esetén eltérő színekben is gyártható.

Felületelőkészítés, alapozás:

A Vliesin felhasználása előtt a bevonni kívánt felületeket a felület minőségétől függően alapozni kell. Beton, vagy hibátlan vakolt felületek esetén az alapozást Fixatív : víz = 1 : 3 arányú elegyével kell végezni (1 rész Fixatívhoz 3 rész vizet adni). Anyagszükséglet: 0,06-0,12 kg Fixatív / m2

A Fixatív felhordható ecsettel, kefével vagy szórógéppel. Ha a felületeken korábban is műanyag diszperziós festék volt és csak esztétikai okok miatt kell átfesteni, akkor az alapozó használata szükségtelen, de a régi festékbevonat alatti vakolat megfelelő minősége (tapadása, szilárdsága) ebben az esetben is követelmény.

Bevonatkészítés, anyagszükséglet:

A Vliesin légszáraz alapfelületre hordható fel. A felületnek és a léghőmérsékletnek legalább +5 °C-nak kell lennie, a relatív légnedvesség 80% lehet. A festéket csak egy rétegben kell felhordani, 0,8-0,9 kg / m2 fajlagos anyagfelhasználással, mely 0,6 mm nedves rétegvastagságú bevonatnak felel meg. A felhordást korongecsettel, teddyhengerrel, valamint gépi szórással egyaránt el lehet végezni.

Egybefüggő nagy felületek esetén célszerű gépi berendezés használata. Airless berendezéssel NEM szórható! Maximális hígíthatóság a táblázatban megadott módon 3%, ez azt jelenti, hogy sűrű, nagy viszkozitású állapotban kell felhordani. A szerszámok a Vliesin megkötése előtt vízzel tisztíthatók.
Partnereink
Stick It!Papírdepo.hu Kft.Lazúr festékek oldalaBognár Kft. Acélszerkezet, kerítés, korlát, rács, kapu, lépcső, előtető, üzletportál kivitelezés
 
Bankkártya elfogadó hely, bankkártyás fizetési lehetőség, CIB Bank Mastercard VISA VISA Electron
© Kőházy Tradíció Kft. webáruház készítés, szoftverfejlesztés